Uw specialist in gepolierde betonvloeren , Kessels Gunther, Spoorweglaan 123 9120 melsele, Gsm: 0476 32 06 72

  • Bg1
  • Bg2
  • Bg3
  • Bg4
  • Bg5
  • Bg6
  • Bg7

Gepolierde betonvloeren

De toepassingen van gepolierde beton zijn eindeloos. Door hun natuurlijke en authentieke uitstraling kan je zo zowel gebruiken in moderne als landelijke interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, glansgraad en structuur wat de look en feel totaal anders kan maken.

Wat is nu een gepolierde betonvloer?

Dit is een betonvloer die wordt gestort en tijdens het verharden wordt afgewerkt totdat het oppervlak het bekende gladde, vlakke uiterlijk heeft. Gepolierde beton is een manier van afwerken van beton veelal gebruikt om oppervlakken te verdichten en daarmee glans te geven. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakken, net als natuursteen tot een hoogglans worden gebracht. Deze kunnen ook in verschillende kleuren.

Gepolierde betonvloeren zijn relatief gemakkelijk te onderhouden vloeren. Door de vlakheid en verdichting van de toplaag kunnen vuil en vloeistoffen lastig in de vloer dringen en is de vloer daarmee gemakkelijker schoon te houden. Voor kleine oppervlakken volstaat men veelal met stofzuigen en moppen met water en kleine hoeveelheden zeep. Voor grotere oppervlakken zijn gepolijste betonvloeren goed schoon te houden met behulp van schrobzuigmachines.
Uw vloer beschermen.

Voedt uw betonvloer regelmatig met een natuurzeep met lijnolie (vb. Carolin). De olie zorgt voor de dichting van de microporiën waardoor de glans verzekerd blijft.

Betonvloer laten uitharden.

Na het polieren van een vloer, wordt een curing compound aangebracht. Deze  zorgt voor een vertraging van het uithardingsproces. Dit voorkomt te snel inkrimpen/uitdrogen met scheuren tot gevolg. Laat de resten van deze curing lang genoeg op de vloer!  Dit slijt er zelf af door op te leven.

Voorkom schade aan uw betonvloer

U mag uw betonvloer nooit langdurig afdekken indien je nog werkjes hebt aan uw woning en de betonvloer moet volledig uitgehard zijn alvorens u deze mag afdekken.
Gebruik nooit cementsluier, javel of strooizout op een betonvloer!

 De vele voordelen van gepolierde beton

Gepolierde beton heeft bovendien nogal wat niet te onderschatten voordelen:• gemakkelijk in onderhoud
• geen onkruid meer op uw terras
• snelle afwerking
• geen chape nodig, dus minder kosten
• zeer stevig en lange levensduur

Waarom kiezen voor Betonvloeren-KG


* Steeds eerlijk en professioneel advies op maat
U kan steeds vrijblijvend bij ons terecht met al Uw vragen.

* Kwalitatieve producten
Wij werken enkel met kwaliteitsproducten, dit zorgt voor een elegante en sterke vloer voor het leven !

* Hoge afwerkingsgraad
Betonvloeren-KG is gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad voor particuliere en commerciële toepassingen.

* Steeds correcte en duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken omtrent de kosten, de materialen en de planning.

* Ervaren medewerkers en meewerkende patron
Alle leden van ons team hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen.

* Oog voor detail
We zorgen er ondermeer voor dat alle kanten en hoeken een even mooie afwerking krijgen als de rest van Uw vloer.

Contact

Betonvloeren.K.G Bvba
Kessels Gunther
Spoorweglaan 123
9120 melsele
Gsm: 0476 32 06 72
Email: info@betonvloeren-kg.be
Btw: BE 0685 777 231

* Momenteel zijn we uitsluitend via mail bereikbaar en voor zeer dringende gevallen kan een sms  gestuurd worden en bellen we asap terug.

 

Naadloze isolatie