Uw specialist in gepolierde betonvloeren , Kessels Gunther, Spoorweglaan 123 9120 melsele, Gsm: 0476 32 06 72

  • Bg5
  • Bg7
  • Bg3
  • Bg1
  • Bg2
  • Bg4
  • Bg6

HC-Omega Sinus Slide®

De HC-Omega Sinus Slide® Joint is een innovatief dilatatieprofiel dat door zijn gegolfde vorm van zowel het profiel als beton permanent contact bewerkstelligt tussen wiel en vloer. Hierdoor glijden de wielen geruisloos , trillings– en schokvrij van het ene vloerveld naar het andere.

De H C - Omega dag- en uitzetvoeg is samengesteld uit twee continu koudgewalste profielen met een dikte van 5 mm in staal SJ235JRG2.  Door hun uitgekiende en typische vorm passen deze profielen nauwsluitend in elkaar. Voor de verankering in het beton zijn deze profielen voorzien van ankerbouten ø10 en 125 mm die om de 200 mm middels drukstuiklassen automatisch opgelast worden.  

De bovenzijde van de profielen wordt na het samenstellen gefreesd wat een perfecte vlakheid en rechtheid garandeert. De profielen worden met elkaar verbonden door vleugelbouten met kunststof moeren die na plaatsing niet verwijderd moeten worden. De profielen worden gemonteerd met een overlapping van 15 mm zodat tijdens de plaatsing het volgende profiel eenvoudig aan het voorgaande profiel kan gemonteerd worden. Het profiel wordt vervaardigd in standaard lengtes van 3 meter en is verkrijgbaar in hoogtes van 120 tot 300 mm. Vanaf 300 mm voorzien wij maatoplossingen  Door hun continue vorm voorkomen deze profielen tijdens de lastenoverdracht het ontstaan van spanningsconcentraties.  In vergelijking met discontinue profielen kan hierdoor een hogere belastingsoverdracht gerealiseerd worden.   

De Sinus Slide versie (patent pending) met gegolfde bovenzijde in 5 mm dik staal zorgt voor een continue ondersteuning van de passerende wielen ongeacht de richting, grootte en vorm van het wiel en dit vanaf de plaatsing van de voeg tot haar maximale opening van 20 mm. Door het neutraliseren van de slagimpact van de wielen ervaren de heftruckbestuurders een ongekend comfort . Tevens wordt een maximale randbescherming en lastenoverdracht gerealiseerd waardoor de kans op schade aan de vloer, het transportmiddel of de getransporteerde goederen haast onmogelijk is.  

De Sinus Slide® versie is ten zeerste aan te bevelen in doorgangen en/of andere plaatsen in de vloer die onderhevig zijn aan intens heftruckverkeer. De HC-Omega Sinus Slide® uitzetvoeg maakt niet enkel naadloze vloervakken mogelijk maar tevens wordt de volledige vloeroppervlakte ervaren als naadloos. Men ziet nog wel een voeg maar men voelt ze niet meer. Dit is een nieuwe fase in industrievloeren technologie. De schok- en trillingsvrije overgangen voorkomen schade aan vloer en voeg en leveren de investeerder jaarlijks belangrijke kostenverminderingen op aan heftruck onderhoud. Enkel met de besparingen op vervangingskosten van heftruckwielen is de investering op minder dan één jaar terug betaalt.

20422b171b6a20c60fdde17c081e2a40
34d46b35327df9dbac1b73fdf91396ab
65c3be9ec1829938923cc65af4b42009
737c4ab3f3b7e70bd74c50a888012575


Bekijk hier de technische fiche


MEER INTERESSE OF INFO ?

Wil je meer weten over deze materie ? Contacteer ons steeds vrijblijvend voor meer info

 De vele voordelen van gepolierde beton

Gepolierde beton heeft bovendien nogal wat niet te onderschatten voordelen:• gemakkelijk in onderhoud
• geen onkruid meer op uw terras
• snelle afwerking
• geen chape nodig, dus minder kosten
• zeer stevig en lange levensduur

Waarom kiezen voor Betonvloeren-KG


* Steeds eerlijk en professioneel advies op maat
U kan steeds vrijblijvend bij ons terecht met al Uw vragen.

* Kwalitatieve producten
Wij werken enkel met kwaliteitsproducten, dit zorgt voor een elegante en sterke vloer voor het leven !

* Hoge afwerkingsgraad
Betonvloeren-KG is gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren met een hoge afwerkingsgraad voor particuliere en commerciële toepassingen.

* Steeds correcte en duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken omtrent de kosten, de materialen en de planning.

* Ervaren medewerkers en meewerkende patron
Alle leden van ons team hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen.

* Oog voor detail
We zorgen er ondermeer voor dat alle kanten en hoeken een even mooie afwerking krijgen als de rest van Uw vloer.

Contact

Betonvloeren.K.G Bvba
Kessels Gunther
Spoorweglaan 123
9120 melsele
Gsm: 0476 32 06 72
Email: info@betonvloeren-kg.be
Btw: BE 0685 777 231

* Momenteel zijn we uitsluitend via mail bereikbaar en voor zeer dringende gevallen kan een sms  gestuurd worden en bellen we asap terug.

 

Naadloze isolatie